Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouille

Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouille
Bereiding
1
Giet de bloem, het ei en de sesamzaadjes in drie verschillende borden. Klop het ei los. Kruid de visfilets met peper en zout en haal ze daarna door de bloem, het ei en tot slot door de sesamzaadjes. Hou apart.
2
Schil de pastinaak en de wortelen. Snij de pastinaak, 2 wortelen en de biet in blokjes. Bak de pastinaak- en wortelblokjes beetgaar in olijfolie. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. Voeg de biet toe. Mix in de keukenrobot een royale handvol koriander, een royale handvol peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout tot een gladde kruidenolie.
3
Bak de vis in olijfolie. Dresseer een royale lepel hummus op elk bord. Verdeel hierover de ratatouille. Snij de 4 resterende wortelen doormidden en schik op de ratatouille. Leg hierop een visfilet en bestrooi met granaatappelpitjes, besprenkel met kruidenolie, versier met wat koriander en serveer.