Captain Iglo
Visgratin Spinazie 2 porties 380g
Captain Iglo
6,29 €
16,55 €/kg
Per stuk

Meer details

Voor dit gerecht heeft iglo de beste heekfilets uit Alaska gekozen, een natuurlijke bron van omega 3, gecertificeerd door het MSC-label. Dit laatste garandeert onze duurzame visserijpraktijken voor een verantwoord gebruik van de hulpbronnen. Bovendien wordt onze Visgratin met Spinazie bereid zonder toegevoegde aroma's of kunstmatige kleurstoffen. Daarom kreeg het product uiteraard een B als nutri score, wat zijn gunstige nutritionele bijdrage garandeert. Voor een optimale bereiding van je Visgratin met Spinazie is het niet nodig over een goed uitgeruste keuken te beschikken. De bereiding van ons gerecht kan in de oven gebeuren, voor een gratineffect, of in de magnetron voor wie haast heeft. Om je maaltijd zo compleet mogelijk te maken, aarzel niet om de gratin te combineren met een zetmeelhoudend product zoals rijst, pasta of zelfs quinoa. Wij raden ook aan om wat zeste van citroen aan je vis toe te voegen als finishing touch.

Land van herkomst

Duitsland

Ingrediënten

Captain Iglo Vis Gratin Spinazie 380 g
Alaska pollak (vis) 52%
spinazie 21%
volle melk
Edammer kaas (melk) 3.6%
room (melk) 2.4%
zetmeel (rijst, maïs)
verse kaasbereiding (verse kaas (melk), magere yoghurt (melk))
boter (melk)
zout
water
specerijen (peper, nootmuskaat)

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 391 kJ / 93 kcal
Vetten 4.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.7 g
Koolhydraten 3.1 g
waarvan suikers 0.8 g
Vezels <0.5 g
Eiwitten 11 g
Zout 0.81 g
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. -
Een portie bevat 201mg omega 3 (DHA + EPA). -
Per diepvries portie (190g) - % RI**
Energie 748 kJ / 178 kcal - 9%
Vetten 7.7 g - 11%
waarvan verzadigde vetzuren 5.3 g - 26%
Koolhydraten 6.0 g - 2%
waarvan suikers 1.5 g - 2%
Vezels 0.5 g
Eiwitten 21 g - 42%
Zout 1.5 g - 25%
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. -
Een portie bevat 201mg omega 3 (DHA + EPA). -

Per 100g Per diepvries portie (190g) - % RI**
Energie 391 kJ / 93 kcal 748 kJ / 178 kcal - 9%
Vetten 4.1 g 7.7 g - 11%
waarvan verzadigde vetzuren 2.7 g 5.3 g - 26%
Koolhydraten 3.1 g 6.0 g - 2%
waarvan suikers 0.8 g 1.5 g - 2%
Vezels <0.5 g 0.5 g
Eiwitten 11 g 21 g - 42%
Zout 0.81 g 1.5 g - 25%
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. - -
Een portie bevat 201mg omega 3 (DHA + EPA). - -

Bevat

Melk, vis

Bereiding en gebruik

Niet ontdooien voor gebruik De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan. Nooit de grillstand van de oven of microgolfoven gebruiken. Oven: Verwarm de oven voor op 210°C (zowel hetelucht als normale oven) met bakplaat er nog in. Plaats de diepvries Visgratin in het schaaltje op de bakplaat en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 40 minuten bakken in de hetelucht oven of 45 minuten voor de normale oven. Microgolf: Plaats de diepvries Visgratin in het schaaltje op een microgolfoven bord in de microgolfoven. Verwarm de Visgratin gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Houdbaarheid

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Thuis in de diepvries bewaren. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde:

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium - Humaniteitslaan, 235 - 1620 Drogenbos