Vispapillot met rode poon, paksoi en beukenzwam
Vispapillot met rode poon, paksoi en beukenzwam
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de paksoi in stukken en de gember in dunne plakjes. Haal de beukenzwam uiteen.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3
Leg per persoon 1 velletje bakpapier klaar en verdeel de groenten in het midden van elk vel. Leg er vervolgens de plakjes gember en de visfilets op. Kruid met peper en overgiet met de sojasaus en sesamolie. Vouw het bakpapier over de vulling en draai de uiteinden stevig dicht. Leg de papillotten op een bakplaat en laat 10-15 min. garen in de hete oven. Serveer de vispapillot met de rijst.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
77kcal
Vetten
0,1g
Zout
0,61g
Eiwitten
7g