Visrolletjes met romige tomatencouilis

Visrolletjes met romige tomatencouilis
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rolletjes van zalm en kabeljauw
2
Boter
10 g
Portie tomatensaus
1
Room
1 el
Gepelde grijze garnalen
50 g
Handvol gemengde salade
1
Kerstomaatjes, in stukken
50 g
Bieslook, gesnipperd
0.5 el
Citroen, in partjes
0.5

Visrolletjes met romige tomatencouilis

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de visrolletjes goudbruin in fl ink hete boter. Leg ze dan in een ovenschaal en zet ze 15 min in de oven.

2

Warm de saus op en voeg er de room en de helft van de garnalen aan toe.

3

Verdeel de salade over de borden, leg er telkens één visrolletje op en nappeer met de tomatensaus. Werk af met de resterende garnalen, de kerstomaatjes en de bieslook. Dien op met partjes citroen.