Volle rijst met geroosterde pastinaak, kabeljauw en wilde paddenstoelen

Ingrediënten voor:
Volle rijst met geroosterde pastinaak, kabeljauw en wilde paddenstoelen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst gaar in de bouillon en giet af indien nodig. Schep er de kruiden door, besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met zout en peper. Kook de plakken pastinaak een paar minuten in licht gezouten water en giet ze af. Kruid de bloem met zout en peper. Besprenkel de plakken pastinaak lichtjes met olijfolie en wentel ze
2
Verhit een scheut olijfolie in een andere pan en bak de champignons goudbruin. Blus met het citroensap en kruid met zout en peper. Haal de champignons uit de pan en bak in dezelfde pan de kabeljauw. Kruid ook de vis met zout en peper.
3
Meng alle ingrediënten voor de yoghurtsaus en kruid ze met zout en peper. Dien de rij st op met de pastinaak, de champignons, de kabeljauw en de yoghurtsaus.