L'Oréal Paris
Volume Million Lashes Mascara Waterproof Black 10.7 ml
L'Oréal Paris
16,89 €
16,89 €/stuk
Per stuk

Meer details

Ontdek de Volume Million Lashes Waterproof Zwart mascara met een nieuwe formule die verrijkt is met kasterolie voor natuurlijke volumieus uitziende wimpers die perfect zijn gesepareerd::
- Geeft clean, waterproof volume en seperatie voor een natuurlijk resultaat
- Uniek borstelontwerp waardoor jouw wimpers verspreid worden voor een open blik
- Verrijkt met verzorgende kamille en zwarte orchidee oliën voor zachte wimpers
- Deze L’Oréal mascara is geschikt voor gevoelige ogen
- Beschikbaar in zwart, extra zwart, zwart waterproof en bruin

Productbeschrijving
Onze enige echte Volume Million Lashes waterproof mascara is terug met een formule die verrijkt is met verzorgende oliën. Het iconische mascaraborsteltje separeert de wimpers en lift de wimpers voor een gedefinieerde wimperseparatie zonder klontjes. De bouwbare formule van de L’Oréal mascara bevat nu verzorgende kamille en zwarte orchidee oliën. Because your lashes are worth a million!

De waterproof volume mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Het resultaat
Het Volume Million Lashes borsteltje geeft zichtbaar volume aan elke wimper met een natuurlijk uitziend effect. Zels de kortste wimperharen worden omhuld in een laag verzorgende mascaraformule met kamille en zwarte orchidee oliën door de mascaraborstel met haartjes van verschillende lengtes. Het unieke ontwerp van de waterproof volume mascara zorgt ervoor dat er precies genoeg formule op het borsteltje komt om klontjes te voorkomen.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Breng de L’Oréal mascara aan vanaf de wimperaanzet tot de puntjes met de applicator. Beweeg de het mascaraborsteltje in een zigzaggende beweging vanaf de aanzet voor nog een betere separatie van de wimpers.
Stap 2: Bouw de intensiteit van de mascara op door meerdere lagen waterproof volume mascara aan te brengen totdat je het gewenste wimpervolume hebt bereitk.
Stap 3: Voor een meer dramatische wimperlook en gedefinieerde ogen breng je de mascara ook aan op de onderste wimpers.

Land van herkomst

België

Submerk

Make-Up Designer