Wafeltjes van falafels met hummus van rode kool

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Falafels
100 g
Pijnboompitten
1 el
Hummus van rode kool
100 g
Handvol tuinkers
0.5
Olie
Peper
Zout

Wafeltjes van falafels met hummus van rode kool

Bereiding

1

Verhit een wafelijzer en vet de platen in met olie. Leg er 2 falafels op en laat ze enkele minuten bakken, tot ze goudbruin kleuren en knapperig zijn. Hou ze warm en bak zo verder wafeltjes met de rest van de falafels.

2

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Schik de wafeltjes op een bord. Garneer elke wafel met een beetje hummus van rode kool.

3

Decoreer de hapjes met tuinkers en bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met peper en zout en serveer.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
288 kcal
Vetten
22 g
(waarvan verzadigde vetten)
2,3 g
Koolhydraat
14 g
Suiker
2,9 g
Vezels
5,6 g
Zout
1,4 g
Eiwitten
7 g