Wafeltjes van falafels met hummus van rode kool
Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Wafeltjes van falafels met hummus van rode kool
Bereiding
1
Verhit een wafelijzer en vet de platen in met olie. Leg er 2 falafels op en laat ze enkele minuten bakken, tot ze goudbruin kleuren en knapperig zijn. Hou ze warm en bak zo verder wafeltjes met de rest van de falafels.
2
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Schik de wafeltjes op een bord. Garneer elke wafel met een beetje hummus van rode kool.
3
Decoreer de hapjes met tuinkers en bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met peper en zout en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
288 kcal
Vetten
22 g
(waarvan verzadigde vetten)
2,3 g
Koolhydraat
14 g
Suiker
2,9 g
Vezels
5,6 g
Zout
1,4 g
Eiwitten
7 g