Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen

Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Wilde rijst
100 g
Zakje zoete aardappelen So Fresh
0.5
Bospaddenstoelen
Verse salie, gesnipperd
1
Ongezouten hazelnoten
75 g
Geraspte Parmezaan
1 el
Zout, peper
50 g
Parmesan, râpé
30 g
Zout, peper

Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen

Bereiding

1

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de blokjes zoete aardappel in lichtgezouten water. Verhit een scheutje olijfolie en fruit de sjalotten met de paddenstoelen. Kruid met zout en peper.

2

Meng de zoete aardappelen, de paddenstoelen, de salie en de hazelnoten onder de rijst.

3

Schik op de borden, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met geraspte Parmezaan.