Zin in vers sinaasappelsap? | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zin in vers sinaasappelsap?

Versgeperst sinaasappelsap

Gun jezelf smaak en vitamines met versgeperst sinaasappelsap!

Elke ochtend vers sinaasappelsap, er is niets beter

Elke ochtend vers sinaasappelsap is ideaal voor de goede werking van je metabolisme. Alleen kunnen sommige mensen het persen van sinaasappels als een hele karwei beschouwen.

Hoe dan ook, je vindt een Zumex-sapmachine in je Carrefour express, waarmee je sinaasappelsap kan persen in een recordtijd van 30 seconden!

Enkele seconden om je dag in topvorm te starten, wie doet beter?

De voordelen van geperst sinaasappelsap

We kennen sinaasappel goed voor zijn hoog gehalte aan vitamine C.

Een glas geperst sinaasappelsap zou twee derde van onze dagelijkse behoefte aan vitamine C bevatten. Om van al zijn voordelen te kunnen genieten is het aangewezen om je sinaasappelsap te drinken zodra het fruit geperst is.

Carrefour express geeft je dat voordeel met een handige sapmachine.

Jouw Carrefour express garandeert je kwaliteitssinaasappels om je sap te persen

Deze zeer stevige vruchten met blinkende kleur en gladde schil worden in de beste omstandigheden bewaard zodat je kan profiteren van alle voordelen van de sinaasappels. Als je sinaasappels van goede kwaliteit zijn, hoef je er geen suiker meer bij te doen. Het geperste sinaasappelsap is een 100% natuurlijk en 100% vers product.

Vind de dichtstbijzijnde Carrefour express