Wintergroentesoep met ravioli

Wintergroentesoep met ravioli
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
prei
takken selderij
0.5 st
bloemkool
wortelen
0.5
olijfolie
paddenstoelenmix
62.5 g
rundsfond of wildfond
100 ml
water
125 ml
ravioli Funghi Porcini Carrefour
62.5 g
een paar takjes krulpeterselie

Wintergroentesoep met ravioli

Bereiding

1

Maak de prei, de selderij en de bloemkool schoon en schil de wortelen. Snij al deze groenten in heel kleine blokjes en stoof ze 5 min in een kookpan met olijfolie. Snij de paddenstoelen in stukken en voeg ze toe.

2

Laat nog 3 min opwarmen. Giet er de fond en het water bij en breng aan de kook. Laat 10 à 15 min sudderen, tot alle groenten beetgaar zijn.

3

Voeg de ravioli toe en laat ze meekoken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dien meteen op, met de heel fijn gesnipperde peterselie.