Winterse Rauwkostsalade

Winterse Rauwkostsalade
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Poedersuiker
50 g
Water
30 ml
Paprikapoeder
Noten
70 g
Olijfolie
Balsamico azijn
Honing
Geraspte wortelen "So Fresh"
1 sachet
Rodebieten in spagettivorm "So Fresh"
1 schaaltje
Veldsla
1 handvol
Stronk witloof
1
Rodebietenkiemen
1 snuifje
Zout en peper

Winterse Rauwkostsalade

Bereiding

1

De karamel bereiden in een pan met water en suiker. Als de karamel donkerbruin geworden is en van het vuur afgehaald, de paprika en de noten toevoegen.Alles snel vermengen alvorens de bereiding hard wordt en de gekarameliseerde noten met de paprika in een ovenschaal gieten, die bedekt is met bakpapier.

2

In een saladekom de olie, de balsamico azijn, de honing, zout en peper vermengen.

3

Een mooi handjevol geraspte wortelen, de spagetti rode bietjes en de veldsla erbij voegen.

4

De salade dan goed mengen totdat de rauwkost wordt doordrenkt van de azijnsaus.