Wodka passievrucht
Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Wodka passievrucht
Bereiding
1
Snij twee passievruchten in tweeën en schep er de pulp uit. Pers ½ limoen uit. Splits het ei. Doe de wodka in een shaker en voeg 20 ml limoensap, de passievruchtpulp en het eiwit toe (bewaar de eidooier voor een andere bereiding). Sluit de shaker en schud flink tot het eiwit schuimig wordt.
2
Voeg ijsblokjes toe en schud opnieuw krachtig gedurende 20 seconden.
3
Zeef de cocktail en giet in het goed gekoelde glas. Snij de resterende passievrucht in stukken en decoreer hiermee het glas.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
89 kcal
Vetten
0,3 g
(waarvan verzadigde vetten)
0 g
Koolhydraat
2 g
Suiker
1,6 g
Vezels
2,1 g
Zout
0,39 g
Eiwitten
2 g