Wok met noedels broccoli pompoen en lamskoteletten

Wok met noedels broccoli pompoen en lamskoteletten
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Broccoliroosjes So Fresh
125 g
Pompoenblokjes So Fresh
150 g
Noedels
125 g
Lamskoteletten
4
Boter
Olie voor de wok
Vers rood pepertje, fijngesnipperd
0.5
Sluimererwten
60 g
Sojasaus
0.5 el
Ketjap manis
1 el
Pistachenoten, gehakt
13 g
Lente-uitjes, gesnipperd
1
Handvol verse munt, fijngehakt
0.5
Peper en zout

Wok met noedels broccoli pompoen en lamskoteletten

Bereiding

1

Kook de broccoli, de pompoen en de noedels samen 4 min in een grote pan water en giet ze af.

2

Kruid de lamskoteletten met zout en peper en bak ze goudbruin in een beetje hete boter. Hou het vlees warm.

3

Verhit de olie in de wok en roerbak het rode pepertje een paar minuten. Voeg de broccoli, de blokjes pompoen, de noedels en de sluimererwten toe en roerbak mee. Breng op smaak met de sojasaus en de ketjap  manis en schep het mengsel in kommen. Strooi er pistachenoten, lente-ui en munt over en dien op bij de lamskoteletten.