Wok van gemarineerd rundvlees met basilicum en noedels
Wok van gemarineerd rundvlees met basilicum en noedels
Bereiding
1
Snij hetrundvleesin fijne reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de knoflook met de rijstazijn, de sojasaus, de honing en de chilipeper (volgens eigen smaak). Laat de rundreepjes marineren in deze mengeling.
2
Snij de ui in fijne reepjes. Kook de noedels in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en hou apart.
3
Giet de arachideolie in een wok en bak de ui. Voeg de wokgroenten toe en roerbak nog 10 min. Haal de groenten uit de wok. Giet de sesamolie in de wok en bak de runderreepjes 2 min. Giet de marinade erbij en roerbak nog 5 min. Voeg de gebakken groenten en de basilicumblaadjes toe. Roerbak nog heel even. Giet de noedels in diepe borden en schik daarop het mengsel van groenten en runderreepjes. Dien op.