Wok van rijst met ham, verse spinazie, erwtjes en munt
Wok van rijst met ham, verse spinazie, erwtjes en munt
Bereiding
1
Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.
2
Verwijder de steeltjes van de spinazie en hak de blaadjes grof. Snipper de knoflook. Hak de muntblaadjes en de koriander fijn. Dompel de erwtjes 2 min. onder in gezouten kokend water.
3
Giet de olijfolie in een wok en fruit de knoflook 2 min. Voeg de spinazie toe en roerbak 5 min. Voeg de rijst, de erwtjes en de hamblokjes toe en laat nog 5 min. bakken. Voeg de munt toe, kruid met peper en zout en laat nog 2 min. sudderen. Dien onmiddellijk op.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
163kcal
Vetten
1,1g
Zout
0,91g
Eiwitten
8,1g