Wok van rund met prei, lente-ui, wortelen en sojascheuten

Wok van rund met prei, lente-ui, wortelen en sojascheuten
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rundvlees, in reepjes
300 g
Pepertje, fijngesnipperd
0.5
Gember, geschild en geraspt
1 cm
Sojascheuten
100 g
Prei, in rondjes
100 g
Wortelen, in staafjes
1
Lente-uitjes, in ringetjes
0.5
Rundbouillon
75 ml
Platte peterselie, gehakt
2 el
Oestersaus
1 el
Plantaardige olie

Wok van rund met prei, lente-ui, wortelen en sojascheuten

Bereiding

1

Kruid het vlees met zout en peper. Verhit een scheutje olie in de wok en bak er het vlees rondom bruin in. Schep het vlees uit de wok en hou het warm onder een vel aluminiumfolie.

2

Roerbak het pepertje en de gember 1 min in de wok. Voeg alle groenten behalve de lente-uitjes toe en laat 3 min meebakken. Giet er de bouillon bij, zet een deksel op de wok en laat een paar minuten sudderen.

3

Voeg het vlees weer toe en breng op smaak met de oestersaus. Werk af met de peterselie en de lente-uitjes en dien op met noedels.