Wrap met omelet, guacamole, tomaat en kaas
Voorbereiding
5 min.
Kook
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Wrap met omelet, guacamole, tomaat en kaas
Bereiding
1
Klop de eieren los met peper en zout. Verhit een klein beetje olie in een braadpan en bak een omelet.
2
Snij de tomaat in 8 plakken. Leg een wrap op een snijplank en maak een insnijding vanaf het midden tot aan de rand. Smeer op het eerste kwart rechts wat guacamole. Leg op het tweede kwart een vierde van de omelet. Schik op het derde kwart 2 schijven tomaat en bestrooi tot slot het laatste kwart met geraspte kaas. Plooi het stuk met de guacamole over het ei, vervolgens samen over de tomaat en tot slot over de kaas. Herhaal met de andere wraps.
3
Verhit een beetje olie in een braadpan en bak de wraps aan beide kanten krokant (dit kan ook in een croque-machine). Serveer meteen.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
192 kcal
Vetten
11 g
(waarvan verzadigde vetten)
4,6 g
Koolhydraat
12 g
Suiker
0,5 g
Vezels
2,7 g
Zout
0,67 g
Eiwitten
9,5 g