Wraps met gehakt, maïs en paprika

Wraps met gehakt, maïs en paprika
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Wraps
4
Varkens-rundsgehakt
0.5 kg
Paprika's
1
Blik maïs
0.5
Geraspte kaas
25 g
Knoflook
0.5
Ui
0.5
Olie
1 el
Paprikapoeder
0.25 c.à.c
Zout
Peper

Wraps met gehakt, maïs en paprika

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de knoflook en de ui. Spoel en ontpit de paprika’s en snij ze in blokjes.

2

Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook, ui en paprika’s toe en laat even sudderen. Voeg het gehakt toe, breng op smaak met peper, zout en het paprikapoeder en laat garen. Roer het gehakt om met een houten lepel terwijl je de maïs erbij giet.

3

Leg de wraps op een ovenplaat en verwarm 5 min in de oven. Haal de wraps uit de oven en beleg met het vlees. Bestrooi met de geraspte kaas en vouw de wraps dicht. Werk eventueel af met wat fijngehakte platte peterselie. Dien onmiddellijk op.