Wraps met steak in koffiemarinade en salsa
Voorbereiding
15 min.
Kook
10 min.
Rusttijd
720 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Voor de marinade
Wraps met steak in koffiemarinade en salsa
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade en sprenkel royaal over de steaks. Leg de steaks op een groot bord en laat ze zonder afdekken een nacht marineren in de koelkast.
2
Haal de dag erna de steaks uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Maak intussen de salsa. Pers de limoen uit. Hak de tomaten, de koriander en de knoflook fijn en meng met het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
3
Rooster de steaks op de barbecue of in een pan. Laat ze 10 min rusten onder een vel aluminiumfolie en snij ze dan in sneetjes. Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof, vul ze met wat sneetjes steak en salsa en serveer.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
174 kcal
Vetten
3,8 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,4 g
Koolhydraat
24 g
Suiker
6 g
Vezels
3,9 g
Zout
0,63 g
Eiwitten
9,6 g