Zalm met avocadopesto en tweekleuren-linguine

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Zalm met avocadopesto en tweekleuren-linguine
Bereiding
1
Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak intussen de pesto. Schil de avocado, verwijder de steen en doe het vruchtvlees in de kom van de mixer. Voeg de spinazie, de knoflook, het zeezout en het limoensap toe en mix alles fijn.
2
Rooster de pijnboompitten in een braadpan zonder vetstof. Meng de linguine met de pesto en de pijnboompitten. Blancheer de courgettespaghetti kort, giet af en schep ook door de linguine.
3
Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en bak de zalm aan beide kanten goudbruin (eerst op het vel). Dien meteen op met de linguine, en werk nog af met blaadjes spinazie.