Zalm met sinaasappel en veenbessen

Zalm met sinaasappel en veenbessen
Nutri-Score B
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Zalmfilet
300 g
Sinaasappel
0.5
Veenbessen
50 g
Takjes rozemarijn
Olijfolie
1.5 el
Zout
Peper

Zalm met sinaasappel en veenbessen

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de zalmfilet in een ovenschaal.

2

Schil de sinaasappel à vif en snij hem in ronde schijven. Verdeel ze over de zalm en voeg de veenbessen en de rozemarijn toe. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie.

3

Bak de zalm ongeveer 20 min in de oven (volgens de dikte en de gewenste garing).

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
199kcal
Vetten
15g
Vezels
0,6g
Eiwitten
123g