Zandkoekjes met zeewier en parmezaan
Voorbereiding
10 min.
Kook
30 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Zandkoekjes met zeewier en parmezaan
Bereiding
1
Giet de parmezaan, het gedroogd zeewier, de bloem en het zeezout in een mengkom. Klop in een andere kom het ei los met de olie en het water. Giet bij het bloemmengsel en kneed kort tot een elastisch deeg.
2
Verpak het deeg in een schone keukendoek en leg minstens 2 uur in de koelkast.
3
Rol het deeg dun uit tot een dikte van 0,5 cm en snij er cirkels uit. Strooi er fleur de sel en Espelettepeper over en bak 20 à 25 min in de oven, voorverwarmd op 170°C.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
248kcal
Vetten
17g
Vezels
1,2g
Eiwitten
6,7g