Zandkoekjes met zeewier en parmezaan

Zandkoekjes met zeewier en parmezaan
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Fijn geraspte parmezaan
16.67 g
Nori-zeewier, fijngehakt
1.67 g
Bio bloem Carrefour
50 g
Ei
Olijfolie
26.67 ml
Water
Zeezout
Fleur de sel
Espelettepeper

Zandkoekjes met zeewier en parmezaan

Bereiding

1

Giet de parmezaan, het gedroogd zeewier, de bloem en het zeezout in een mengkom. Klop in een andere kom het ei los met de olie en het water. Giet bij het bloemmengsel en kneed kort tot een elastisch deeg.

2

Verpak het deeg in een schone keukendoek en leg minstens 2 uur in de koelkast.

3

Rol het deeg dun uit tot een dikte van 0,5 cm en snij er cirkels uit. Strooi er fleur de sel en Espelettepeper over en bak 20 à 25 min in de oven, voorverwarmd op 170°C.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
248kcal
Vetten
17g
Vezels
1,2g
Eiwitten
6,7g