Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus

Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Middelmatig

Ingrediënten voor:

personen
MAX
aardappel
400 g
lente-ui
2 st
ansjovis in olie
4 st
gehakte tomaten
150 g
gedroogde oregano
0.5 c.à.c
zeebaars
300 g
courgettespaghetti
230 g
olijfolie
peper
zout
bakpapier
keukentouw

Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar.

2

Snipper de lente-ui en hak de ansjovis fijn. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de lente-ui en ansjovis 2 min. aan. Voeg de gehakte tomaten en oregano toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. indikken.

3

Neem per persoon een velletje bakpapier. Verdeel de saus over de stukken bakpapier. Leg hierop telkens een stuk vis en werk af met de courgettespaghetti. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en vouw de bakpapieren stevig dicht. Bind samen met keukentouw. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak in 10-12 min. gaar. Serveer met de gekookte patatjes.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
67kj
Vetten
0,4
Zout
0,3
Eiwitten
5,8