Zoete aardappelroerbak met eitje en yoghurtsaus
Zoete aardappelroerbak met eitje en yoghurtsaus
Bereiding
1
Snij de lente-ui in ringen en plet de knoflook tot moes.
2
Verhit wat olijfolie in een grote pan over een middelhoog vuur en stoof de lente-ui 1 min. aan. Voeg de knoflook toe en stoof nog 1 min. Voeg de zoete aardappel toe en roerbak 5 min. Voeg de prei toe en gaar 5 min., of tot ze zacht is. Kruid met peper en zout. Giet de voorgekookte aardappeltjes in de pan. Maak kuiltjes en breek er telkens een ei in. Kruid de eieren met peper en zout en kruimel er de feta overheen. Zet een deksel op de pan en laat het ei 5 min. stollen. Het eigeel mag nog lopend zijn.
3
Hak de peterselie fijn en meng samen met wat olijfolie door de yoghurt. Kruid met peper en zout. Serveer de roerbak met de yoghurtsaus.