Zoete broodpudding

Zoete broodpudding
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 35 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Restjes hard brood
125 g
Eieren
1
Suiker
30 g
Melk
150 ml
Gesmolten boter
30 g
Kaneelpoeder
0.5 c.à.c
Zout
0.5 c.à.c
Rozijnen
25 g
Bloemsuiker

Zoete broodpudding

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het brood in blokjes en giet ze in een grote kom.

2

Klop de eieren los met de suiker, melk, boter, kaneelpoeder en het zout. Meng goed. Voeg de rozijnen toe en roer om.

3

Giet dit mengsel over het brood, meng en stort het in een beboterde cakevorm. Bak 35 min in de oven tot het goudbruin kleurt. Bestrooi met bloemsuiker.