Zomerse salade van gegrilde groenten en Italiaanse quornblokjes
Zomerse salade van gegrilde groenten en Italiaanse quornblokjes
Bereiding
1
Doe de gegrilde paprika’s en artisjokharten in een vergiet en laat uitlekken. Halveer de artisjokharten en snij de gegrilde paprika’s in blokjes. Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
2
Bak de quornblokjes even op in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Meng de gegrilde paprika en artisjokharten samen met de kikkererwten onder de quornblokjes. Breng op smaak met de witte wijnazijn, peper en zout. Laat even doorwarmen.
3
Verdeel de veldsla over een grote schaal. Schep er de groenten op en brokkel er de schapenkaas over. Breng op smaak met citroenzeste en werk af met de pompoenpitten en blaadjes basilicum.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
118kcal
Vetten
2,5g
Zout
0,75g
Eiwitten
7,9g