Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Kook de quinoa-bulgur-mengeling gedurende 12 min. in een pan met kokend water. Giet af en laat de granen afkoelen.
Doe de granen in een kom en voeg 4 eetlepels olijfolie toe, het sap en de schil van een citroen, de koriandertakjes en peper en zout.
Giet dit mengsel in een weckbokaal en voeg de blokjes mango, de blaadjes sla en de stukjes palmharten toe en werk af met de drie soorten kiemen. Voeg een beetje olie toe en kruid af naar smaak.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.