Too Good To Go, hulpmiddel tegen verspilling | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Too Good To Go, hulpmiddel tegen verspilling

Met Too Good To Go zeg je nee tegen voedselverspilling

 

Too Good To Go is de app waarmee je niet alleen ten strijde trekt tegen voedselverspilling, maar ook lekker eet aan kleine prijsjes. Hoe? Door onverkochte en ongebruikte producten te kopen aan verlaagde prijs, bij meer dan 240 partnerwinkels van Carrefour. Iedereen wint erbij!

Carrefour, pionier in de strijd tegen verspilling

Sinds 2018 werken wij samen met de app Too Good To Go. Voor € 3,99 koop je een verrassingspakket ter waarde van € 12 à 15 en geef je onverkochte producten een tweede leven.  Om milieuredenen, maar ook om onze klanten de mogelijkheid te bieden producten tegen een zeer verlaagde prijs te kopen, zet Carrefour zijn partnerschap met Too Good To Go verder.

Too Good To Go, hulpmiddel tegen verspilling

Pascal Léglise, directeur qualité développement durable
Pascal Léglise
Directeur Verantwoordelijkheid Maatschappij en Leefmilieu, Duurzame kwaliteit & ontwikkeling bij Carrefour België

"Bij de eerste kennismaking met Too Good To Go zagen we onmiddellijk een mooie gelegenheid om onverkochte voedselproducten af te prijzen en tegelijk onze sociale rol te behouden van systematisch schenken aan liefdadigheidsorganisaties, zoals de voedselbanken, via de Schenkingsbeurs.” 

Lekkers ontdekken

De verrassingspakketten van Too Good To Go bestaan uit onverkochte producten. Je reserveert ze via de app en haalt ze op in de winkel. Zo help je niet alleen minder voedsel verspillen, je ontdekt ook nieuwe producten, geeft een nieuwe twist aan je dagelijkse keuken, en dat allemaal aan een zeer voordelige prijs.

Geen verspilling! 

Onverkocht voedsel dat niet via Too Good To Go benut wordt, schenken we aan voedselbanken en liefdadige organisaties. En we werken ook verder samen met Freshr, dat beschadigde groenten en vruchten omtovert tot sap en smoothies.
 
Duurzaam engagement
 
Onze klanten lekkere oplossingen aanbieden tegen een klein prijsje en tegelijk voedselverspilling zoveel mogelijk beperken: dat zijn de gemeenschappelijke waarden waarop Carrefour en Too Good To Go een duurzame samenwerking hebben gebouwd. Weer een stapje verder in ons eco-verantwoord engagement, bovenop wat we al deden, zoals een goed beheer van onze stocks, het duidelijk aangeven in de winkel van producten in snel verkoop, en het verwijderen van de houdbaarheidsdatum op niet-bederfbare producten.
Too Good To Go, hulpmiddel tegen verspilling

Hoe werkt het?

  • Je installeert de app op je smartphone en reserveert je winkelpakket in de dichtstbijzijnde Carrefour-winkel.
  • Voor € 3,99 krijg je een verrassingstas met een winkelwaarde van € 12 à 15.
  • Voordelen? Minder verspilling en kosten, en de verrassing als je het pakket opendoet.
Too Good To Go, hulpmiddel tegen verspilling

Al het nieuws van Carrefour