Konfijt van rode ui | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Konfijt van rode ui

Voorbereiding 10 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de uien en snij ze in fijne rondjes. Bak ze glazig op een zacht vuur, in een pan met wat olijfolie.

  2. Bestrooi met de suiker en overgiet met de balsamicoazijn. Roer om en laat ongeveer 10 min garen tot de azijn is verdampt.

  3. Dek de pan af en laat nog ongeveer 40 min garen op een zacht vuur. Roer af en toe om. Serveer koud of warm.

    TIP Je kan rozijntjes (die je hebt laten zwellen in lauw water), roze peperbessen, gedroogde en in blokjes gesneden pruimen, gedroogde en in blokjes gesneden abrikozen, … toevoegen aan je konfijt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode uien 250 g
  • Olijfolie
  • Suiker 1 tl
  • Balsamicoazijn 2 el
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode uien 250 g
  • Olijfolie
  • Suiker 1 tl
  • Balsamicoazijn 2 el