Quiche met rode biet, pompoen, rode ui en geitenkaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quiche met rode biet, pompoen, rode ui en geitenkaas

Quiche met rode biet, pompoen, rode ui en geitenkaas

Voorbereiding 10 min.
Kook 100 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 100 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de bieten en kruid ze met zout en peper. Verpak ze  apart in aluminiumfolie en bak ze 50 à 60 min in de oven tot ze gaar zijn. Zet 25 min voor het eind van hun baktijd ook de blokjes pompoen in de oven. Haal beide groenten uit de oven,  schil de bieten en snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de ui zachtjes. Voeg de rode wijn en de suiker toe en laat sudderen tot de uien gaar zijn. Zet het vuur dan hoger en laat kort karamelliseren.

  3. Leg het deeg open in een taartvorm. Verdeel de biet, pompoen, ui en de geitenkaas over de bodem. Klop de eieren los met de room en de peterselie en giet uit over de quiche. Bak 40  min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rode bieten 1
  • Pompoen, in blokjes 0.25
  • Olijfolie 1 el
  • Rode ui, in dunne ringen 0.50
  • Rode wijn 1 el
  • Suiker 0.50
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Geitenkaas 100 g
  • Eieren 2
  • Room 75 ml
  • Peterselie, gesnipperd 1 el
  • Zeezout, zwarte peper 0.25 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rode bieten 1
  • Pompoen, in blokjes 0.25
  • Olijfolie 1 el
  • Rode ui, in dunne ringen 0.50
  • Rode wijn 1 el
  • Suiker 0.50
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Geitenkaas 100 g
  • Eieren 2
  • Room 75 ml
  • Peterselie, gesnipperd 1 el
  • Zeezout, zwarte peper 0.25 el

Nutritionele informatie

Per portie

  • 251 kcal
  • 14,4 g vetten
  • 22,4 g koolhydraten, waarvan
  • 4,7 g sucres
  • 2,8 g vezels
  • 6 g eiwitten