Rasp de bloemkool fijn. Snij de paprika en de wortel in korte, dunne staafjes. Hak de koriander en de pinda’s fijn. Meng al deze ingrediënten in een kom.
Meng voor de vinaigrette het limoensap met de sesamolie, de fijn geraspte gember en de honing. Kruid met peper en zout. Giet de vinaigrette over de groenten en meng goed. Proef en breng indien nodig op smaak met peper en zout.
Snij de kipfilets in blokjes en prik ze op 4 brochettestokjes. Kruid ze met peper en zout en bak ze in een scheutje olie rondom bruin en gaar. Serveer de bloemkoolrijst met de kipsatés.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
96 kcal
Vetten
4,5 g
koolhydraten
2,8 g
waarvan suikers
2,3 g
vezels
1,7 g
Eiwitten
8,8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.