Niet toegevoegd

Roastbeef met champignonroomsaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de eend met peper en zout. Maak met een scherp mes ruitvormige insnijdingen in het vel. Bak de eend in een pan zonder vetstof, eerst op de velkant, tot beide kanten goudbruin kleuren. Schuif de eend daarna 10 min in de oven.
Blus de pan met de porto, giet de wildfond en daarna de room erbij. Laat sudderen. Haal de eend uit de oven en laat even rusten.
Snij de eend in plakjes en serveer de portosaus er apart bij. Combineer met butternutpuree, vijgen en sinaasappelen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 270 kcal |
Vetten | 24 g |
koolhydraten | 2,4 g |
waarvan suikers | 1,5 g |
vezels | 0,1 g |
Eiwitten | 10 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.