Bak de balletjes rondom goudbruin in wat olijfolie en haal ze uit de pan. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou warm.
Fruit de gesnipperde ui en knoflook in wat olijfolie en breng op smaak met de gemalen paprika. Giet er daarna de tomaten bij. Snij de champignons in plakjes en voeg ze toe aan de tomaten. Kruid met peper en zout.
Voeg na 5 min. de balletjes en de koriander toe en laat ongeveer 20 min. sudderen onder deksel op een zacht vuur. Bestrooi met gesnipperde munt en serveer met de pasta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
842 KJ
Energie
202 kcal
Vetten
9.0 g
Fats acid satured
3.5 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
4.3 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.77 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.