Snipper de rode ui. Snij de courgette in blokjes en de tomaatjes doormidden. Breng het water aan de kook en los de groentebouillon erin op. Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet 5 min. voor het einde van de gaartijd de courgetteblokjes, de kerstomaten en de rode ui erbij. Giet af zodra de pasta beetgaar is.
Snij de mozzarella in blokjes en rits de blaadjes van het basilicum en de munt. Voeg toe aan de pasta en roer het geheel voorzichtig om.
Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Roer om en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
368 KJ
Energie
88 kcal
Vetten
2.8 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
4.1 g
salt
0.36 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.