Breng het water aan de kook en los de groentebouillon erin op. Pel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes.
Hak de knoflook fijn en fruit deze 2 min. in een pan met wat olijfolie. Voeg de tomaten, het gehakt en de bouillon toe en laat nog 20 min. pruttelen. Roer regelmatig om het vlees los te maken. Giet de erwten af, en voeg ze toe aan het gehakt. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. bakken.
Kook ondertussen de gnocchi in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking. Giet af. Giet de gnocchi bij de saus, roer voorzichtig om en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
432 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
4.2 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
9.5 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
6 g
salt
0.82 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.