Schil en snij de aardappelen in gelijke stukken. Snipper de ui en de knoflook fijn. Kook de aardappelen beetgaar. Voeg de knolselder toe aan de aardappelen als die beetgaar zijn, en kook nog even door.
Fruit de ui en de knoflook in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Schenk de fond in de pan en zet het vuur hoger. Laat de saus tot de helft inkoken. Laat boter bruinen. Bak de struisvogelfilets rosé in ongeveer 5 min. Kruid met peper en zout. Keer regelmatig op. Verwarm de veenbessensaus.
Stamp de aardappelen en knolselder fijn met boter en meng er melk onder tot je een gladde puree bekomt. Kruid met peper en zout. Serveer de knolselderpuree met de struisvogelfilets en wat veenbessensaus. Schenk de ingekookte wildsaus over de filets.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
402 KJ
Energie
96 kcal
Vetten
2.2 g
Fats acid satured
1.7 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
7.4 g
Eiwitten
5.2 g
salt
0.16 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.