Verwarm de oven voor op 180°. Pel en snipper de ui fijn. Snij de salieblaadjes fijn.
Stoof de ui glazig in wat olie op een zacht vuurtje. Voeg er na enkele minuten de pastinaak bij en roer goed. Voeg daarna de pompoen toe. Laat de groentjes 10 min. stoven. Voeg de biet bij de pastinaak en pompoen. Laat nog even meestoven. Kruid met peper, zout en de salie.
Smeer wat pesto op de tortilla en schep er wat groentemengeling op. Strooi er mozzarella over. Plooi dicht. Leg de quesadilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 5 min. in de oven en keer ze om. Zet nog een keer 5 min. in de oven, snij doormidden en serveer met de resterende groentjes en pesto.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
889 KJ
Energie
213 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
20 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
5.3 g
salt
1.08 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.