Roerbak van gnocchi, doperwt, prei en kip met crunchy topping
Roerbak van gnocchi, doperwt, prei en kip met crunchy topping
Voorbereiding5 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op.
Verwarm een klontje boter in een grote pan of wok. Stoof de prei 5 min. aan. Snij ondertussen de kipfilet in stukjes en voeg toe aan de pan. Roerbak 5 min. verder alvorens de gnocchi en de doperwten toe te voegen. Blus met de bouillon en room en laat 5 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Hak de peterselie fijn. Verwarm een flinke geut olijfolie in een pannetje op een middelhoog vuur en voeg de tot moes geplette knoflook toe. Roerbak 1 min. alvorens het paneermeel toe te voegen. Roerbak 2 à 3 min. of tot het paneermeel goudbruin kleurt. Meng de peterselie onder het paneermeel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de gnocchi met de crunchy topping.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
475 KJ
Energie
113 kcal
Vetten
1.9 g
Fats acid satured
0.8 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
6.8 g
salt
0.7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.