Roerbak van gnocchi, doperwt, prei en kip met crunchy topping | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Roerbak van gnocchi, doperwt, prei en kip met crunchy topping

Roerbak van gnocchi, doperwt, prei en kip met crunchy topping

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op.
  2. Verwarm een klontje boter in een grote pan of wok. Stoof de prei 5 min. aan. Snij ondertussen de kipfilet in stukjes en voeg toe aan de pan. Roerbak 5 min. verder alvorens de gnocchi en de doperwten toe te voegen. Blus met de bouillon en room en laat 5 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Hak de peterselie fijn. Verwarm een flinke geut olijfolie in een pannetje op een middelhoog vuur en voeg de tot moes geplette knoflook toe. Roerbak 1 min. alvorens het paneermeel toe te voegen. Roerbak 2 à 3 min. of tot het paneermeel goudbruin kleurt. Meng de peterselie onder het paneermeel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de gnocchi met de crunchy topping.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 475 KJ
Energie 113 kcal
Vetten 1.9 g
Fats acid satured 0.8 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 1.8 g
Eiwitten 6.8 g
salt 0.7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gevogeltebouillonblokje 0.5
  • gesneden prei 250 g
  • kippenborstfilet 300 g
  • gnocchi 500 g
  • verse doperwten 100 g
  • magere room 50 ml
  • bladpeterselie 5 g
  • teentje knoflook 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 50 g
  • klontje boter 1
  • water 250 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gevogeltebouillonblokje 0.5
  • gesneden prei 250 g
  • kippenborstfilet 300 g
  • gnocchi 500 g
  • verse doperwten 100 g
  • magere room 50 ml
  • bladpeterselie 5 g
  • teentje knoflook 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 50 g
  • klontje boter 1
  • water 250 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout