Verwarm de oven voor op 200°C. Giet de bloem, de yoghurt, het bakpoeder en een snuifje zout in een mengkom en kneed tot een soepel deeg. Verpak het in plasticfolie en laat 5 min rusten. Pel de uien en snij ze in rondjes. Snij de zalm in reepjes.
Fruit de uien goudbruin in olijfolie. Voeg de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met zout en peper. Meng de verse kaas met de plattekaas en kruid met zout en peper.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een dikte van 2 mm en leg op de bakplaat. Besmeer met het kaasmengsel en garneer verder met de uien en spinazie. Bak 15 min in de oven. Werk daarna af met de reepjes zalm en de kervel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
548 KJ
Energie
132 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.0 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.61 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.