Taart van platbrood met gerookte zalm | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Taart van platbrood met gerookte zalm

Taart van platbrood met gerookte zalm

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Staande tijd 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Staande tijd 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Giet de bloem, de yoghurt, het bakpoeder en een snuifje zout in een mengkom en kneed tot een soepel deeg. Verpak het in plasticfolie en laat 5 min rusten. Pel de uien en snij ze in rondjes. Snij de zalm in reepjes.

  2. Fruit de uien goudbruin in olijfolie. Voeg de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met zout en peper. Meng de verse kaas met de plattekaas en kruid met zout en peper.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een dikte van 2 mm en leg op de bakplaat. Besmeer met het kaasmengsel en garneer verder met de uien en spinazie. Bak 15 min in de oven. Werk daarna af met de reepjes zalm en de kervel.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 548 KJ
Energie 132 kcal
Vetten 5.6 g
Fats acid satured 2.6 g
Koolhydraten 14 g
waarvan suikers 2.0 g
Eiwitten 6.2 g
salt 0.61 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Volle yoghurt natuur 150 ml
  • Uien 3
  • Gerookte zalm 140 g
  • Spinazie 125 g
  • Verse kaas 65 g
  • Plattekaas 120 g
  • Kervel 25 g

In je voorraadkast

  • Tarwebloem type 65 200 g
  • Bakpoeder 1 tl
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Volle yoghurt natuur 150 ml
  • Uien 3
  • Gerookte zalm 140 g
  • Spinazie 125 g
  • Verse kaas 65 g
  • Plattekaas 120 g
  • Kervel 25 g

In je voorraadkast

  • Tarwebloem type 65 200 g
  • Bakpoeder 1 tl
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper