Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Pel en hak de sjalot fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snij in blokjes. Stoof de sjalot zo'n 5 min. aan met de paprika en de spinazie. Kruid met peper en zout.
Hak de peterselie en bieslook fijn. Giet de aardappelen af. Voeg de boter en de melk toe, kruid met peper en zout en plet goed. Meng de kruiden onder de puree. Houd warm.
Kruid de tong met peper en zout en bak ze in bruisende boter. Serveer met de puree en de spinazie-paprikamengeling.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 338 KJ |
Vetten | 3.4 |
Fats acid satured | 1.6 |
koolhydraten | 6.9 |
waarvan suikers | 0.9 |
Eiwitten | 5.1 |
salt | 0.1 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND