Tong meunière met bieslookpuree, spinazie en groene paprika | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tong meunière met bieslookpuree, spinazie en groene paprika

Tong meunière met bieslookpuree, spinazie en groene paprika

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Pel en hak de sjalot fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snij in blokjes. Stoof de sjalot zo'n 5 min. aan met de paprika en de spinazie. Kruid met peper en zout.

  2. Hak de peterselie en bieslook fijn. Giet de aardappelen af. Voeg de boter en de melk toe, kruid met peper en zout en plet goed. Meng de kruiden onder de puree. Houd warm.

  3. Kruid de tong met peper en zout en bak ze in bruisende boter. Serveer met de puree en de spinazie-paprikamengeling.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 338 KJ
Vetten 3.4
Fats acid satured 1.6
koolhydraten 6.9
waarvan suikers 0.9
Eiwitten 5.1
salt 0.1

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 500 g
  • sjalot 1
  • paprika 0,5
  • spinazie 250 g
  • peterselie 6 g
  • bieslook 6 g
  • tongfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • boter 2 el
  • melk 100 ml
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 500 g
  • sjalot 1
  • paprika 0,5
  • spinazie 250 g
  • peterselie 6 g
  • bieslook 6 g
  • tongfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • boter 2 el
  • melk 100 ml
  • peper
  • zout