Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Verhit wat olie in een pan. Kruid de kipsaté's met peper en zout en bak in 10 min. rondom goudbruin. Meng, in een steelpannetje, de kokosmelk met de rode currypasta, pindakaas, suiker, azijn, een snuf zout en 1/3 van de sojasaus. Laat over een laag vuur opwarmen en roer regelmatig.
Hak de koriander grof. Verhit een wok op een hoog vuur en roerbak de wokgroenten 2 min. Voeg de afgegoten rijst, koriander en overgebleven sojasaus toe. Serveer de rijst met de kipsaté en pindasaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
721 KJ
Energie
173 kcal
Vetten
8.7
Fats acid satured
3.7
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
4.0
Eiwitten
9.8
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.