Vegan bananenbrood | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegan bananenbrood

Vegan bananenbrood

Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 170° C.

  2. Meng de havermout in een blender tot een poeder zo fijn als bloem.

  3. Verpletter de bananen in een kom .Snij de noten grof.

  4. Voeg havermout, bakpoeder, suiker, noten, kaneel, gember, nootmuskaat en zout samen in een kom en meng. Voeg de    bananen en de gesmolten kokosolie toe tot het een dikke pasta wordt. Voeg het water in 3 keer toe om tot een taartdeeg te komen.

  5. Smeer een taartvorm in met olie en bloem. Giet het cakedeeg in de bakvorm. Snij een banaan in de lengte doormidden en schik beide helften op het deeg als decoratie. Laat het 1 uur bakken op 170° C.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • havermout 62.5 g
  • bakpoeder 2.50 g
  • suiker 20 g
  • bananen 0.5
  • vaste kokosnootolie 7.50 g
  • pecannoten 18.75 g
  • water 37.50 ml
  • kaneel 0.25 tl
  • gemalen gember 0.25 tl
  • nootmuskaat 10.25 g
  • zout 0.125 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • havermout 62.5 g
  • bakpoeder 2.50 g
  • suiker 20 g
  • bananen 0.5
  • vaste kokosnootolie 7.50 g
  • pecannoten 18.75 g
  • water 37.50 ml
  • kaneel 0.25 tl
  • gemalen gember 0.25 tl
  • nootmuskaat 10.25 g
  • zout 0.125 tl