Snij het vlees in reepjes. Pers de limoen uit. Pel 1 teentje knoflook en hak het fijn. Meng in een kom met 4 el sojasaus, de sambal oelek, 2 el ketjap manis en het limoensap. Voeg het vlees toe en meng goed. Laat minstens 30 min marineren in de koelkast.
Maak de pannenkoeken. Meng in een kom de bloem met de kokosmelk, het water, het ei, de kurkuma, peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak pannenkoeken van het beslag. Hou ze warm onder een vel aluminiumfolie in de oven (op 100°C). Pel en snipper het tweede teentje knoflook en de ui. Fruit ze samen met de groenten in de wok, met 3 el sojasaus en 1 el ketjap manis. Kruid met peper en zet opzij.
Bak de reepjes vlees in een andere pan. Hak de lente-uitjes fijn. Beleg de pannenkoeken met groenten en vlees en serveer afgewerkt met de lente-ui en een beetje sambal oelek.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.